Tietoa meistä

Yrityskuva

 

J.K. Primeco on Joensuussa vuonna 1994 perustettu kotimainen perheyritys, joka tarjoaa askartelu- ja paketointitarvikkeita. Alussa yrityksen tuotevalikoima koostui lähinnä erilaisista paperi- ja toimistotarvikkeista. Suurin osa tuotteista valmistettiin itse ja valikoimaan kuului muun muassa erilaisia piirustuslehtiöitä. Lisäksi yrityksellä oli pienimuotoisesti myös maahantuontia.

 

Vaikka aluksi yrityksen toiminta oli melko paikallista ja pienimuotoista, se loi kuitenkin vankan perustan tulevaisuudelle. Alusta asti tavoitteenamme on ollut kasvaa ja kehittyä, kuunnella tarkasti asiakkaidemme toiveita sekä pysyä ajan hermolla. Halusimme luoda kotimaisille markkinoille sopivia tuotteita ja aloitimme vähitellen suunnittelemaan tuotteitamme myös itse. Valikoimamme on laajentunut vuosien saatossa ja suunnittelemmekin suurimman osan tuotteistamme meidän omien ideoiden pohjalta täällä Joensuussa.

 

Tänä päivänä J.K. Primeco on maahantuonti- ja tukkuliike, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia askartelu- ja paketointitarvikkeita. Tavoitteenamme on olla luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa asiakkaillemme jatkuvaa laatua niin palveluissa kuin tuotteissakin. Panostamme nopeisiin ja varmoihin tavarantoimituksiin, jotta asiakkaamme voivat saada tarvitsemansa tuotteet ajoissa ja luotettavasti. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja teemme jatkuvasti parhaamme varmistaaksemme, että he saavat laadukasta palvelua sekä laajan valikoiman inspiroivia tuotteita.

 

Toimintamme kattaa tuotteiden maahantuonnin monista Aasian ja Euroopan maista. Valikoimaamme kuuluu myös tuotteita, jotka on valmistettu Suomessa sekä valmistamme myös joitain tuotteita itse. Tämä monipuolinen toimitusketju mahdollistaa meille laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.

kuvat3

 

Jälleenmyyntiverkostomme kattaa laajan valikoiman erilaisia askartelu- ja paketointitarvikkeita myyviä myymälöitä ja kauppoja ympäri Suomea. Etsiessäsi tuotteitamme voit suunnata paikallisiin askarteluliikkeisiin, kirjakauppoihin, hyvin varusteltuihin tavarataloihin ja muihin alan erikoisliikkeisiin. Tuotteitamme löydät myös laajasti monista eri verkkokaupoista.

 

Jos haluat tarkempaa tietoa lähimmistä jälleenmyyjistämme tai etsit tiettyjä tuotteitamme, voit ottaa meihin yhteyttä. Olemme valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, jotta voit löytää haluamasi tuotteet helposti ja vaivattomasti.

 

Haluaisitko ryhtyä meidän tuotteidemme jälleenmyyjäksi? Voit hakea tuotteidemme jälleenmyyjäksi rekisteröitymällä verkkokauppaamme sivun alalaidasta.